radiojauho logo punmust.png

Radio Jauho

 

Mitä jauhoa?

Radio Jauho on Kino Wanhakopin luotsaama nuorisoprojekti, jonka tarkoitus on antaa osallistuville nuorille mahdollisuus kokea mitä säännöllisen ohjelman tekeminen ja ylläpito on käytännössä, ja mitä kaikkea se sisältää. Radion sisältö, tekniikka ja kehitys ovat kokonaan nuorten käsissä. Ohjelmiston tarkoitus on olla humoristinen ja rento, kaikki tehdään pieni pilke silmäkulmassa.

Kino Wanhakop on Hämeen Mokia Ry:n av-tekninen nuorisoyksikkö joka tekee media-alan töitä asiakkaille, suoria lähetyksiä, mainosvideoita oppilasprojekteina, ja järjestää av-tekniikkaa ympäri Suomea. Nuorten elämän edistäminen on ehdottomasti etualalla.

 

Vanhoja lähetyksiä

maaseututoimitus bg.jpg

Viestintämylly

Viestintämylly on Hämeen Mokian hallinnoima ja Linnaseutu ry:n rahoittama Leader-hanke, joka elävöittää tapahtumin ja markkinoi eri tavoin Hauhon, Tuuloksen ja Lammin pitäjiä ja viestii niiden arjesta ja juhlasta. 


Ohjelmina ovat muunmuassa Weberin vieras, Historian havuja, Jonnin joutavia, Liirumia laarista ja muita Hauhon toimituksen radio-ohjelmia, joiden kautta kanavoidaan Viestintämyllyn viestintää. Edistämme maaseudun hyvinvointia ja yrittäjyyttä kertomalla kiehtovia tarinoita maaseudun elämästä ja ihmisistä ilmiöiden takana. Tämä tehdään Radio Jauhon hengessä, rennosti pilke silmäkulmassa.

Leader logo rgb EU ISO.jpg
Leader logo rgb Linnaseutu ISO.jpg
Lippu maaseuturahasto ISO.jpg
 
 

Yhteyksiä

Palautetta, pisneksiä tai palkintoja

Kino Wanhakop
Sibeliuksenkatu 11
13100 Hämeenlinna

radiojauho

@gmail.com

Hauhon maaseututoimitus
Hauhontie 14
14700 Hauho