top of page
radiojauho logo punmust.png

Radio Jauho

twitch icon.png

Jauho on loppu tältä kaudelta.

Mutta hyviä uutisia! Kuluvan kauden ohjelmat julkaistaan täällä pian.

Mitä jauhoa?
ville ja joonas studiossa_edited_edited_edited.jpg

Mitä Jauhoa?

Radio Jauho on Kino Wanhakopin luotsaama nuorisoprojekti, jonka tarkoitus on antaa osallistuville nuorille mahdollisuus kokea mitä säännöllisen ohjelman tekeminen ja ylläpito on käytännössä, ja mitä kaikkea se sisältää. Radion sisältö, tekniikka ja kehitys ovat kokonaan nuorten käsissä. Ohjelmiston tarkoitus on olla humoristinen ja rento, kaikki tehdään pieni pilke silmäkulmassa.

 

Kino Wanhakop on Hämeen Mokia Ry:n av-tekninen nuorisoyksikkö joka tekee media-alan töitä asiakkaille, suoria lähetyksiä, mainosvideoita oppilasprojekteina, ja järjestää av-tekniikkaa ympäri Suomea. Nuorten elämän edistäminen on ehdottomasti etualalla.

maaseututoimitus bg.jpg

Viestintä-mylly

Viestintämylly on Hämeen Mokian hallinnoima ja Linnaseutu ry:n rahoittama Leader-hanke, joka elävöittää tapahtumin ja markkinoi eri tavoin Hauhon, Tuuloksen ja Lammin pitäjiä ja viestii niiden arjesta ja juhlasta. 

Keväällä 2022 Radio Jauhon ohjelmina ovat muun muassa Weberin vieras, Historian havuja, Jounit jauhaa, Myllärin jauholaarista ja muita Hauhon toimituksen radio-ohjelmia, joiden kautta kanavoidaan Viestintämyllyn viestintää. Edistämme maaseudun hyvinvointia ja yrittäjyyttä kertomalla kiehtovia tarinoita maaseudun elämästä ja ihmisistä ilmiöiden takana. Tämä tehdään Radio Jauhon hengessä, rennosti pilke silmäkulmassa.

Leader logo rgb EU ISO.jpg
Leader logo rgb Linnaseutu ISO.jpg
Lippu maaseuturahasto ISO.jpg
Viestintämylly
Yhteystiedot
bottom of page